ONLINE

Saturday, 23 July 2016

REZEKI VS GAJI


Assalamualaikum & Selamat petang !
Hidup kita berkat apabila rezeki yang kita terima tu pun adalah dari sumber yang halal. Jom kita jemput rezeki kita dengan amalkan cara-cara berikut ;
10 CARA UNTUK MENJEMPUT REZEKI.
.
Jom sama-sama amalkan. 😘😘
1. Bangun pagi
2. Taqwa'
3. Tawakkal
4. Bersabar dan syukur
5. Berinfaq / Sedekah / Zakat
6. Silaturahim
7. Berdo’a dan Istigfar
8. Berbuat kebaikan
9. Berniaga
10. Berusaha & bekerja
.
Post ini di copy dari fb Ayda Mohamad.

Hakikatnya rezeki adalah dari pemberian daripada Allah. Manakala gaji adalah daripada manusia. 

Tinggal lagi 13 warna ja??

Untuk entri kali ni, jom tengok stok latest Tudung Mesir Petak Kecil yang still available. Tinggal lagi 13 warna daripada 27 warna. Cepatnya habis?

Haah mesti la, sebab sebelum raya TEAM Khazanah Muslimah Collection buat MEGA SALE RAYA! besar-besaran. Kepada yang join, Tahniah! Kepada yang belum join, kita masih ada lebihan warna yang comel macam bakal-bakal tuan mereka. hehe ;)

Terlepas untuk raya Aidilfitri, tak bermakna terlepas jugak untuk raya Aidiladha. Ye dok?
Jom-jom kita skroll tengok warna yang sweet ni ha.


Kod warna : 27 (Turquoise blue)

Kod warna : 08 (Dark grey)

Kod warna : 03 (Green apple)

Kod warna : 05 (Hijau lumut)

Kod warna : 09 (Light grey)

Kod warna : 13 (Dark Chocolate)


Kod warna: 21 (Hotpink)

Kod warna: 24 (Maroon)
Kod warna : 04 (Green Forest)

Kod warna : 25 (Soft blue)


Kod warna : 01 (Mint)

Kod warna : 23 (Bittikh)

Kod warna : 26 (Dark blue)


Ni lah antara warna-warna yang available. Kita sertakan sekali bilangan yang tinggal. Sempatlah korang berkira-kira untuk beli.

1) mint green-3
3) green apple-9
4) green forest-19
5) hijau lumut-17
8) dark grey-6
9) light grey-14
13) dark choclate -10
14) soft purple-3
16) dark purple -5
21) hotpink-11
23) bittikh-15
24) meroon-11
25) soft blue-14
26) dark blue-10
27) turqoise blue-22


            HARGA TUDUNG MESIR

Okey, kita teruskan dengan harga pulak ya.
__________

>> Kain sahaja : RM26 sahaja per helai
>> Kain + siap kelim tepi : RM30 sahaja per helai (cas upah jahit tepi serendah RM4 per helai)
>> Half purdah (bertali getah) : RM10 per helai

__________


            HARGA POSTAGE


1-2 helai RM 7 (sm) / RM 11 (ss)
3-4 helai RM 10 (sm) / RM 16 (ss)
5-8 helai RM 13 (sm) / RM 23 (ss)


Untuk tempahan, boleh terus hubungi kami melalui

Facebook page Khazanah Muslimah Collection
Instagram @khazanahmuslimahcollection
WhatsApp +60135160659




Anda berminat dengan jualan kami?